اثرات همین مداخله به صورت میکروب کشی و یا این که استوار کردن میکروب ها و ثابت نگه داشتن آن ها گردد. در صورتی که به برچسب محصولات آرایشی و بهداشتی دقت کرده باشید، حتما سدیم لوریل سولفات به چشمتان خورده است. سدیم لوریل اتر سولفات یک ماده ساده میباشد که اهمیت یک هدف اهمیت اختصاصی به شخص برای تولید محصولات آرایشی و شوینده برای بازار انبوه استعمال می شود. این مواد در شوینده های حساس کف قلیل به عمل می روند. بعضی از آن ها اهمیت تشکیل دیواره های سلولی میکروبی یا این که ممبران و غشاهای سلولی اثرات میکروب کشی دارند. براق کننده های نوری به پارچه می چسبند نور ماورا بنفش را جذب می نمایند و آن را به شکل نور آبی-بنفش می تابانند (شکل 8) نور آبی زمانی گسیل می شود اصلی نور رنگ زرد گسیل شده به وسیله پارچه برهمکنش کرده و در غایت یک ظاهر کلی سفید رنگ می دهد. عملکرد قلیاها به چه رخ است؟ سدیم لوریل سولفات ارزان و تماما زیست تخریب پذیر است. امروزه، SLS بیشتر مهم مشتقات اتوکسیلات نظیر سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) جایگزین شده است. این بخش های کوچکتر نیز می تواند محلول در آب باشد و هم می تواند از لحاظ سایز و قطبیت کلیدی سورفکتانت ها سازگار باشند در محلول معلق شوند. 7) حاوی مولکول های آب میباشد (شکل 4 را ببینید) آب شامل یک اتم اکسیژن میباشد که کلیدی دو اتم هیدروژن لینک تشکیل داده است. سفید کننده های اکسیژن فعال حساس اکسیداسیون کردن لکه ها عمل می کند. بخش های چربی که در میسل قرار می گیرند در آب به خوبی معلق می مانند. درصورتیکه چه آنزیم ها کماکان فعال باقی می مانند مقادیر دیگر مواد اولیه کلیدی موجود در فرمولاسیون مقادیر چرک و آلودگی را که می تواند به یاری هر ماده نخستین در محلول شستشو معلق بماند را محدود می کند. سورفاکتانت ها به مواد فعال موجود در شامپو اذن می دهد تا کار موثرتری به جهت تمیز نمودن کثیفی، چربی و پوست مرده روی سر و موهای شما انجام دهند. برای کسانی که هر جور نگرانی در آیتم دقیقا چه جایی و همینطور هدایت در گزینه چگونگی به کار گیری از جایگزین سدیم لوریل سولفات ، شما شاید می توانید حساس ما در ورقه وب تماس بگیرید.

ایندکسر